Healing och glödkolsvandring i Alingsås

Hej mina följare som läser detta inlägg och följer min blogg! Jag skulle vilja rekommendera ett företag för er som är intresserade av hälsa och healing. Walk With Passion. Detta företag sysslar då alltså med all form av healing och andra hälsosamma behandlingar som till exempel massage, coaching och även den fantastiskt givande behandlingen – glödkolsvandring!

Jag kom i kontakt med Walk With Passion då jag kände att jag nått till en bristpunkt i mitt liv och jag kände att jag behövde ändra mitt liv och mina livsvanor. Jag vände mig hit och började få coachning av Malin Leverin som äger och driver detta. Om ni är nyfikna på Malin och vill veta mer om henne som person och om hur just hon kom in på detta med att driva ett företag som är inriktat på hälsa och välmående så tycker jag att ni verkligen ska kika in på hennes hemsida som är www.walkwithpassion.nu där ni hittar väldigt bred och omfattande information och där hon även berättar om vissa speciella händelser som hon varit med om tidigare i hennes liv som bidragit till att hon blivit den person som hon är idag och som fått henne in på denna bransch.

Jag hoppas att ni alla som någonsin varit eller är intresserade av detta med hälsa och välmående kontaktar Malin så ni får veta mer om henne och hennes företag samt provar på att gå på behandling hos henne! Jag garanterar att det ger en otroligt mycket.

Du gillar kanske också...