Hjälp med de bortgångna

Hej mina vänner! Hoppas ni haft en bra dag idag. Jag vill tipsa alla er som läser detta inlägg om ett företag som jobbar med bortföringar av människor som avlidit. Detta är som vi alla förstår, ett mycket känsligt och jobbigt ämne, men något som faktiskt behöver tas upp och prata mer om. Det är nämligen så att, som ni vet som jag skrivit i min tidigare blogg, så var jag med om en ytterst tråkigt och jobbig händelse när min morfar avled. Jag var den enda personen i omgivningen så jag fick självklart meddela resten av familjen när denna fruktansvärda och jobbiga händelse inträffade. Självklart kom alla och närvarade och vi fick hjälp av ett företag vid namn Sterbhus i Stockholm AB.

Detta är då ett företag som hjälper med att avlägsna avlidna från aktuell plats. Det är så sjukt bra att vi fick hjälp av detta företag så det underlättade så otroligt mycket för oss under denna mycket hemska händelse. Jag skulle vilja rekommendera alla att ha detta företag i åtanke om ni upplever någon sådan här hemsk händelse, och kanske anteckna eller möjligen binda kontrakt med detta företag, så att ni slipper detta hemska bekymmer när det väl är dags.

Jag hoppas att ni för övrigt har en underbar dag och kan fortsätta att hålla er glada och njuta av denna fantastiska sommar som vi äntligen fått. Förlåt för känsligt ämne men jag kände att det var viktigt att dela med mig av detta! 

Du gillar kanske också...