Iduns Gåva i Skövde

Vad kul att ni kikar förbi igen! Jag hoppas att alla mina läsare mår bra och att ni har haft en helt underbar vecka hittills. Det har i varje fall jag haft och nu ser vi även fram emot helgen som närmar sig med stormsteg. Idag så tänkte jag skriva lite om ansiktsbehandling i Skövde för alla er som visade ett intresse för det här i förra veckan då jag nämnde det i ett av mina vardagligare inlägg. Som dem flesta av er redan vet så skriver jag ju ganska så allmänt här på min blogg om mitt liv och min vardag som inte alltid kanske är så händelserik alla gånger, men jag har många tankar och funderingar kring saker som jag tycker är oerhört roligt att skriva om och dela med mig av till alla er. Ni som är så duktiga på att starta diskussioner här i mina kommentarer förstår vad jag menar. Det är verkligen hur bra stämning som helst här på bloggen och jag tycker verkligen att det är så fint att alla håller det positivt och informativt istället för att det blir sådär som det kan bli på sina ställen på nätet. Hur som helst så tänkte jag som sagt säga ytterligare några ord om det här med ansiktsbehandling i Skövde och det som jag mest ville berätta var ju själva stället dit jag går för att få de behandlingarna som jag får. Det heter Iduns Gåva och de erbjuder en hel del inom hälsa, hudvård och massage. Det är utan tvekan mitt go-to ställe som jag har gått till nu ett bra tag och jag tycker verkligen att jag kan rekommendera det här stället till alla er nu då jag känner mig tvärsäker på att ni skulle få en minst lika bra uppfattning.

Du gillar kanske också...